SERVICIILE NOASTRE

Servicii IT complete pentru optimizarea performanțelor de business

Dezvoltăm soluții la cheie și oferim suport pentru parcurgerea întregului ciclu de viață al unui proiect. Analizăm tendințele relevante ale consumatorilor și propunem sisteme accesibile, ușor de utilizat în activitățile curente ale unei companii.

VREAU O OFERTĂ
PERSONALIZATĂ

Servicii Hardware

Produse hardware

Proiectăm de la zero sisteme hardware de tip Enterprise și oferim consultanță pentru optimizarea celor existente. Asigurăm livrarea, instalarea, configurarea, mentenanța și trainingul pentru utilizarea echipamentelor hardware non-enterprise (calculatoare, laptop-uri, multifuncționale).

Servicii Software

Produse software

Dezvoltăm produse software performante, adresate companiilor mici și mijlocii, organizațiilor din domeniul educațional și al administrației publice centrale și locale. Urmărim să oferim constant clienților noștri, performanță și eficiență, la costuri optime.

Servicii Consultanta

Elaborăm strategii pentru eficientizarea proceselor dintr-o organizație și utilizarea optimă a noilor tehnologii. Oferim suport pentru proiectarea de sisteme IT (infrastructură hardware și software), audit (extinderea sau optimizarea sistemului IT deja existent) și siguranța datelor.